Thursday, July 7, 2016

Contouring - partea II

Buna fetelor /hihi

Am tot promis ca revin cu mai multe detalii despre contouring: ce, cum, cand se foloseste :). Ei bine iata ca postarea a reusit sa apara.

Pentru ca sunt multe de spus cand vine vorba de Contouring o sa incep prin a va povesti despre produsele cu care poti face contouring.

Contouring-ul poate fi facut atat cu produse cremoase cat si cu produse de tip pudra. In principiu se poate folosi un contouring cremos pentru un machiaj de seara si un contouring pudra, subtil pentru machiajele de zi.

Produsele cremoase pentru contouring se folosesc dupa ce s-a aplicat baza constand in putin fond de ten pentru uniformizarea tenului. Aceste produse pot fi :


  • Paletele de contour care contin atat nuante mai inchise cat si mai deschise pentru iluminare. Cred ca cea mai cunoscuta, poate si cea mai buna..cred.. este paleta de contour Anastasia Beverly Hills 
Sursa: saudibeautyblog.com



  • Fondul de ten mai inchis cu o nuanta sau doua poate crea umbrele din contouring in timp ce un concelear mai deschis cu o nuanta sau doua decat nuanta pielii creeaza efectul de lumina. Deci daca nu aveti la indemana o paleta de contour, folositi cu incredere fondul de ten si concelearul ;-).

  • Contouring sticks - unele sunt cu doua capete (conturare si iluminare) altele sunt doar pentru conturare. Sunt usor de folosit, cremoase, pigmentate si utile mai ales cand calatoriti. Eu am folosit batonul Wonder Stick de la NYX in nuanta Universal si sunt multumita de el.

Sursa: inglossmode.com
Produsele de contour de tip pudra sunt fie palete, fie individuale si se folosesc dupa ce s-a aplicat fondul de ten si pudra.

Acestea vin in diferite palete fie cu blush fie fara blush (doar pudra iluminatoare si pudra de conturare) si se folosesc pentru o conturare mai subtila.  


Momentan ma opresc aici insa in postarea cu numarul 3 despre Contouring voi vorbi despre contouring si corectia fetei prin aceasta metoda :). Ramaneti aproape ca sa cititi si continuarea :)

Voi cum va faceti contouring? Ce alte produse mai stiti de contouring? 

Va pup fetelor 

xoxo /bye