Saturday, September 26, 2015

Cum scapi de punctele negre?

Punctele negre sunt o durere de cap pentru oricine :). Datorita aspectului neplacut toata lumea incearca sa scape de ele.

Cum scapi de ele, natural, simplu si comod in doar o jumatate de ora?

Sunt patru pasi ce trebuie urmati. Urmeaza-i si vezi ce efect au asupra pielii tale :)

Pasul 1: Curatarea fetei

Un pas important este sa iti cureti foarte bine pielea. Curatand pielea, inlaturi celulele moarte care iti blocheaza porii. Foloseste o lotiune de curatare cu care sa iti speli fata.

Pasul 2: Baia cu aburi

Pune apa intr-o cratita si fierbe-o. Asteapta 5 minute pentru ca aburii sa iti piarda din intensitate. Stai deasupra aburilor cu un prosop deasupra capului. Lasa-ti pielea sa se relaxeze si sa transpire. Asta este de asemenea, o modalitate buna de a elimina toxinele din piele. Fii atenta la temperatua apei :). Apa ar trebuie sa fie suficient de fierbinte pentru a produce aburi dar nu foarte fierbinte pentru a-ti irita pielea. Datorita aburilor, porii se vor deschide, iar punctele negre se vor elimina mult mai usor.

Pasul 3: aplica o masca naturala pentru a elimina punctele negre

Pregateste o pasta din 4 linguri de bicarbonat de sodiu si 60 ml de apa minerala. Maseaza usor pe zonele afectate de punctele negre. Apoi aplica masca pe toata fata. Poti aplica un strat mai gros pe zonele unde exista punctele negre. Lasa masca sa actioneze 10 minute, dupa care clateste-ti fata cu apa calduta.

Pasul 4: Inchiderea porilor

Clateste-ti fata cu apa rece ca sa inchizi porii. Pielea ta va fi curata, luminoasa si fara puncte negre.