Thursday, December 3, 2015

Eyeliner - Ce sa facem/nu facem?

Fetelor,

Unele dintre voi stiti, altele nu, insa sunt mare fan eyeliner sau tus de ochi in romana :). Si pentru ca am primit intrebari de-a lungul timpului de la diferite prietene, am zis sa scriu si pe blog despre ce facem si ce nu trebuie sa facem cand ne referim la tusul de ochi. 

Deci ce facem si ce nu facem in ceea ce priveste tusul de ochi?



Ce facem:
  • Trasam linia de tus pe toata pleoapa. Poti linia doar pleoapa superioara nu si cea inferioara insa nu face linia de tus doar pe jumatate. Trasam linia din coltul interior al ochiului catre cel exterior pentru a deschide ochiul.
  • Aplicam tusul cat mai aproape de linia genelor si ne asiguram ca nu exista spatii ramase neacoperite. Asta va face genele sa para mai pline si mai bogate.
  • Facem o linie subtire in coltul interior al ochiului si o ingrosam pe masura ce ajungem spre coltul exterior. Asta va accentua forma ochiului si va ridica ochiul in acelasi timp.
  • Facem ca liniile de tus de pe cele doua pleope sa se intalneasca in interiorul si exteriorul ochiului pentru a face ochiul sa para mai mare. Daca nu conectati aceste linii, ochii vor parea mici si rotunzi 
Ce nu facem:
  • Nu aplicam tusul pe marginea interioara a pleopelor decat daca vrem un efect dramatic de teatru sau pentru o filmare de fashion. Ochii se pot infecta sau ne putem rani. Si in plus, aceasta tehnica nici nu va mari ochii ci ii va micsora 
  • Nu trasam linia de tus doar pe pleoapa inferioara

Voi va dati cu tus de ochi? Va place? Ce tip de tus folositi?

xoxo